Voorstelling vernieuwde Agridagen

Op vrijdag 15 januari 2016 werden op het gemeentehuis in Ravels onder grote belangstelling de vernieuwde Agridagen voorgesteld. De beurs, die van 12 tot en met 14 februari 2016 plaatsvindt in Weelde Depot (Ravels), zit na de overname door de VZW Werktuigendagen duidelijk in de lift. De focus van de editie 2016 ligt opnieuw op de pluimvee-, varkens- en rundveehouderij, wat duidelijk te zien is op de affiche.

Het gamma aan tentoongestelde producten en diensten is echter gevoelig uitgebreid, met als blikvanger de sterke aanwezigheid van mechanisatie op erfniveau. De bezoekers krijgen onder meer een mooi aanbod aan tractoren en machines voorgeschoteld. Daarnaast is ook de konijnensector voor het eerst aanwezig. 
Momenteel zijn reeds 155 bedrijven ingeschreven. De vooropgestelde 3 hallen bleken te klein om alles een plaats te geven, waarop de organisatie besloot om er extra ruimte bij te nemen. Met ruim 4 hallen of meer dan 20.000m² beursoppervlakte zijn de Agridagen groter dan ooit!
Door deze nieuwe insteek groeien de Agridagen uit tot een totaalforum waar de bezoekers op een professionele én gezellige manier kunnen kennismaken met de nieuwste producten en trends die de toeleveranciers uit de landbouwsector te bieden hebben. Verder is er een uitgebreid randprogramma uitgewerkt, met naast seminaries voor de diverse sectoren op vrijdag, ook een varkensprijskamp en een junioren Holstein show op de weekenddagen.

Download onze persdocumenten

Contact